Gratis Aanmelden

Klaarkomen met bloedmooie tranny (28)

Sasskia (28)

Alles mag van mij, maar wil je iets niet dan gewoon zeggen. Respect is het allerbelangrijkste.

Maak contact met haar
  1. Naam: Sasskia
  2. Leeftijd: 28 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 18/09/1993
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Klaarkomen met bloedmooie tranny Sasskia van 28
Gold-Bird (34)
★★★★☆
Beste allemaal, Het geeft mij een fantastische gevoel dat ik mezelf kan zijn hier. Ik zag dat er meer vrijgevochten sexliefhebbers zijn die elkaar opzoeken. Misschien heb ik het geluk hier ook, daar hopen we dan maar op;) Noem mij maar Lianne. Ik ben helemaal vrijgezel en vrij om te gaan en staan waar ik wil. Ik spreek graag af en doe dan leuke dingen met mijn date. Dan kunnen we daarna snel bij mij naar boven en kan ik jou laten zien wat Lianne allemaal in haar mars heeft, en waar ze haar mars heeft hihihi geloof me... je wil me daarna vaker zien... durf jij het aan? X
Vrijen met hete shemale
Nanette19995 (26)
★★★★★
Ik hou ervan om de grenzen op te zoeken, pijn en bloed hou ik niet van maar verder sta ik voor de meeste dingen wel open. Ik ben een vrolijk mens, hou dus van sex en wil hier pas weg nadat ik eens een heerlijke avond vol sex heb gehad. Ik wil een lekkere man voelen!!!!
Neuken in eenzame ladyboy
Missylove (38)
★★★★★
Als jij ermee kan leven dat ik een man heb waar ik altijd weer naar terug ga, kunnen wij wel eens een goede match zijn. Mijn man is mijn soulmate, maar seks kan ik met iedereen hebben. Dus kom maar op!
Sex met eenzame trans
Birgit64574 (34)
★★★★★
Als je een girl next door type zoekt dan heb je vast al wel gezien dat ik dat niet ben. Ik ben excentriek, opvallend misschien zelfs en doe lekker mijn eigen zin. En die zin is precies wat mij hier brengt... zin in sex, zin in een gewillige man in bed. Vrouwen heb ik ook geprobeerd maar dat is niets voor mij. Dus kom maar op als je mij lekker vindt!
Daten met bi shemale
GabriWilSex (27)
★★★★☆
Een beetje uitdagen vind ik alleen maar leuk. Het hoort er toch ook gewoon bij? Als je single bent maar toch respect hebt voor jezelf kun je ook de middenweg zoeken toch? Ik hoop hier een kanjer te vinden die snapt wat ik bedoel en die wel houdt van een potje stoeien. Iemand die wel ook nog die stap verder durft te gaan naar echte sex...
Neuken in geile tranny
Alexis-Barber411 (35)
★★★★★
Ik heb het goed voor elkaar. Op mijn 21ste opende ik mijn eerste kapperszaak. Heb er nu al zo een 15 door het hele land heen. En daarom kan ik al lekker genieten van een luxe leventje en heb ik alle zaakjes op orde. Nu tijd om andere ook te laten genieten van dit leventje maar dan bij mij thuis in de slaapkamer waar ik jou van top tot teen mag verwennen. Dat begint met een erotisch etentje wat je van mijn lichaam af mag eten en eindigt met.....
Neuken in hitsige shemale
Giulia
★★★★★★★★★★
Ik zou graag een leuke man willen ontmoeten die mijn sex vrienje kan worden. Ik hou heel erg veel van vrijen, maar ik heb momenteel geen partner voor de sex.
Sexfriends met Giulia
Aafje
★★★★★★★★★☆
Lief meisje zoekt lieve man voor erotische verhouding. Ik heb nog een hoop te leren, dus ik zoek een geduldige man die mij van alles bij kan brengen. Lieve kusjes, Aaf
Relatie met Aafje
Grietje
★★★★★★★★★☆
ik ben op zoek naar een lieve man die eens heerlijk met me wil komen vrijen. Ik ben heel teder en zit vol passie. Ik hoop dat je me mooi vindt en lief voor me zult zijn..
Sexdate met Grietje
Liselle
★★★★★★★★★★
Ik ben een ladyboy met een heerlijke penis die weer eens een goede pijpbeurt kan gebruiken. En ik zoek ook iemand die me anaal wil komen neuken. Ik ben nog lekker strak!
Sexfriends met Liselle
© 2024 trannyneuken.nl